Home

Van harte welkom op de website van Stichting Elzabad.

Stichting Elzabad zet zich in voor de mensen in Zuid Oost Groningen om voor hen een ontmoetingsplek te creëren waar ze zich welkom voelen, waar ze gezien en gehoord worden, waar ze mogen zijn wie ze zijn.

Dit willen we graag gaan doen vanuit het kerkje aan de Rhederweg 138 in Bellingwolde. Op dit moment zijn wij druk bezig om het kerkje te renoveren.

Stichting Elzabad is nu actief vanuit het huis naast het kerkje, aan de Rhederweg 136 in Bellingwolde.

Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Koffie-/thee moment
    (op donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur, vakanties in overleg)
  • Samen koken en eten (in overleg)

Heeft u nog ideeën? Laat het ons weten.
We willen er graag voor u zijn.

Wij kijken er naar uit om u te mogen ontmoeten!

 

 

Doel

 

Wij hebben Stichting Elzabad opgericht, omdat wij graag handen en voeten willen geven aan ons Christen-zijn. Elzabad betekent: ‘God heeft gegeven’. En wij zijn dankbaar dat wij door mogen geven omdat ieder hart waardevol is.

Het logo laat dit ook zien. Het beeldt handen uit die geven. Het hart in het logo beeldt de liefde uit die we door willen geven.

Wij willen er zijn voor alle mensen hier in de omgeving door voor hen een laagdrempelige ontmoetingsplek te creëren. Een plek waar ze zich welkom voelen, waar ze gezien en gehoord worden, waar ze mogen zijn wie ze zijn.

Dit willen wij gaan doen vanuit het kerkje aan de Rhederweg 138, door middel van een wisselend programma inspelend op de behoefte van de mensen.
Te denken valt bijvoorbeeld aan een koffie-/thee moment, met elkaar een maaltijd koken en eten, kleding uit te delen aan hen die dat nodig hebben en praktische hulp bieden wanneer dit nodig mocht zijn.

 

Agenda

  • Koffie-/thee moment
    (op donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur, vakanties in overleg)
  • Samen koken en eten (in overleg)

Contact

Richard en Franciska Baak
Rhederweg 136
9695 CH Bellingwolde

06-23791086
info@elzabad.nl

inschrijven nieuwsbrief

KvK nr.: 64463915

Rabobank: NL 24 RABO 0307 3857 36

Fotoalbum